Redovisning Mälardalen - Stockholm med omnejd

E. A. Bokföringstjänst AB

Vi vill att det skall vara enkelt att vara företagare

För att våra kundföretag ska må så bra som möjligt ser vi till varje företags egna individuella situation. Och det gör vi löpande under hela året, inte endast en gång vid året slut vid bokslutarbetet.

Det kan vara som att vi ser att det är mer fördelaktigt för företaget att ändra faktureringsrutin, lösgöra pengar genom se över lager eller betalningsvillkor för kunder och leverantörer eller föreslå ändrad preliminärskatt. För och nackdelar vid val av fordonsköp eller leasing, använda factoring eller upphöra med använda factoring, se över pensionssituationen, och mycket mer.

Vi har eget gediget kunnande och tillgång till externa experter och detta använder vi för att gagna våra kundföretag på bästa sätt löpande under året. Vår timkostad är i nivå med branschen men vi lägger omsorg till att titta extra för att generera högsta och bästa utfall och öka behållningen hos både företaget och företagaren som privatperson. Vi är med hela vi!

Läs mer

Vi är ett företag med idag 7 medarbetare. Det innebär att du snabbt kommer in i vårt företag och får en nära personlig kontakt med någon av oss. Som kund hos oss räknar vi med att ni ringer när ni har frågor om allt som har med din löpande bokföring att göra. Det ingår naturligtvis kostnadsfritt i vår service.

 

Vi har ett bra kontaktnät med revisorer, skattemyndigheter, banker, factoringföretag, mm. Det gör att vi har snabbt och smidigt kan hjälpa dig att knyta kontakt med ex. en revisor vid bildande av aktiebolag, bistå vid kontakter med skattemyndigheten, öppna bankkonto vid företagsbildande eller, vid brådskande behov av belåning av ditt företags kundfakturor, upprätta kontakt med ett factoringföretag.Flytt 4 You

Offertförfrågan


[contact-form-7 404 "Not Found"]